Dvojka.sk

  • Zväčšiť veľkosť fontu
  • Štandartná veľkosť fontu
  • Zmenšiť veľkosť fontu

Imatrikulácia prvákov 18. 11. 2009

E-mail Vytlačiť

18. november bol na našej „Dvojke" nevšedným dňom. Vychovávateľky a žiaci deviateho ročníka pripravili pre nových prváčikov imatrikulačnú slávnosť. Aj keď prváci zasadli do školských lavíc 2. septembra, slávnostne pasovaní na prvákov našej školy boli až po splnení malých úloh.

V telocvični si vyskúšali svoju obratnosť s loptičkou, v zaväzovaní šnúrok, dokázali, že poznajú písmenká, čísla, triediť zvieratká na domáce a lesné a rozoznajú ovocie od zeleniny. Na spoločný papier každý nakreslil krásny obrázok, ktorý si sám aj podpísal. Posledná úloha bola spoločná. Pred pani učiteľkami, staršími spolužiakmi a rodičmi zaspievali dve pesničky a peknú básničku. Na záver zložili prvácky sľub. Potom už nič nebránilo tomu, aby ich pán riaditeľ pasoval na prvákov našej školy. Unavení, ale s rozžiarenými očkami si posadali a pozorne sledovali prekvapenie od starších žiakov I. stupňa. Tí si pre malých kamarátov pripravili bohatý program plný piesní, básní a tancov. Netradičné dopoludnie bolo zakončené malou diskotékou. Na tento deň naši prváci určite nikdy nezabudnú.

Pozrite si z imatrikulačnej slávnosti videozáznam.

 

Fotogaléria školy

Reklamný panel

Aktuálne odkazy

Zoznam stredných škôl
Vyber si strednú školu
Ako na strednú školu
Informácie o možnostiach štúdia

Viete, že môžete vybraný obsah našich stránok odoberať pomocou RSS kanálov? Takto možno odoberať napríklad našu úvodnú stránku, oznamy tried, články školskej jedálne... Na stránke sa nachádza v pravom dolnom rohu ikona s názvom RSS. Stačí na ňu kliknúť a nastaviť možnosť odoberania. U niektorých prehliadačov však treba najprv nainštalovať príslušné rozšírenie. Na inštaláciu rozšírenia pre odber RSS v Google Chrome treba postupovať nasledovne: voľba Nástroje> Rozšírenia > Viac rozšírení> Rozšírenia >od spoločnosti Google>Rozšírenie odber RSS.