Dvojka.sk

  • Zväčšiť veľkosť fontu
  • Štandartná veľkosť fontu
  • Zmenšiť veľkosť fontu
Olympiáda na Dvojke I. OH na Dvojke Olympiáda - Španielsko (1.B + 8.B)

Olympiáda - Španielsko (1.B + 8.B)

E-mail Vytlačiť

ŠPANIELSKY TÝŽDEŇ

Pondelok

Hneď pri vstupe do školy sa nás zmocnila silná španielska atmosféra. Boli sme milo privítaní žiakmi z 1.B , 8.B. Dostali sme vlajočky Španielska a každý náš krok cesty do školských lavíc bol spríjemnený hudbou, ktorá sa rýchlo šírila chodbami a rozveselovala každého kto ju započul.

Potom čo sme sa usadili, vypočuli sme si rozhlasovú reláciu o Španielsku.

Utorok

Na druhý deň si pre nás prichystali luxusné švédske stoly s bohatým výberom v podobe: orechových koláčov, pomarančov, olív, jednohubiek. Bolo to tak chutné, že z veľkého stola plného dobrotami ostal iba biely obrus v priebehu 20 minút.

Streda

Tradične ako každý rok v Španielsku, sa aj u nás na škole uskutočnili býčie zápasy. V podaní perfektného toreadora sa táto akcia obišla bez zranení. Pripísal si hlavu jedného býka a dokonca dostal kvety od jeho obľúbenkýň, ktorým zlomil srdcia svojím famóznym hereckým výkonom. Po nich sa predstavila očarujúca flamenco tanečnica. Suverénne sa niesla na svojich pohyboch a nenechala dýchať zväčša mužskému obecenstvu. Na spestrenie programu sa nám predstavili dovolenkári, ktorí nás oboznámili s krásnou destináciou španielskych pláži.

Štvrtok

Sme boli pozvaní na prehliadku videoklipov známeho španielskeho speváka Enrika Iglesiasa. Niektorí žiaci nám predviedli svoje umenie tancovať v rytme hudby, tí najvytrvalejší boli sladko odmenení.

Piatok

Na záver sme si mali možnosť zahrať súťažnú hru s názvom Let do Španielska. Kde bolo cieľom trafiť sa do stredu terča papierovým lietadlom. Najúspešnejší žiaci boli odmenení.

 

 

 

 

 

 

 

Fotogaléria školy

Reklamný panel

Aktuálne odkazy

Zoznam stredných škôl
Vyber si strednú školu
Ako na strednú školu
Informácie o možnostiach štúdia