Dvojka.sk

  • Zväčšiť veľkosť fontu
  • Štandartná veľkosť fontu
  • Zmenšiť veľkosť fontu
Úspechy Tento školský rok
Úspechy v školskom roku 2013/2014

A lazy pig

E-mail Vytlačiť
a-lazy-pigDeti zo 4. A triedy nacvičili divadielko v anglickom jazyku. Nazvali ho podľa hlavného hrdinu a pretože prasiatko bolo lenivé, vznikol názov A lazy pig. Takto pripravené cestovali v stredu 28.5. 2014 do Šaštína na súťaž s názvom Shakespeare v nás.
Čítať viac...
 

Mladý záhradkár, máj 2014

E-mail Vytlačiť
zahradkar-2014-zmDňa 20. 5. 2014 sa konala v Dennom centre v Senici okresná súťaž Mladý záhradkár. Súťaže sa zúčastnili aj žiaci našej školy a získali krásne umiestnenia:
Čítať viac...
 

Technická olympiáda, celoštátne kolo

E-mail Vytlačiť
technická olympiádaV dňoch 6. a 7. mája sa v Prešove konalo celoštátne kolo Technickej olympiády kategórie A. Juraj Balga a Damián Sova, obaja z 9.A triedy, úspešne reprezentovali našu školu, keď vybojovali 2. miesto. Dvojica sa tak vrátila domov do Senice so striebrom na hrudi a s výborným pocitom.
Čítať viac...
 
E-mail Vytlačiť

Dňa 23. 04. 2014 sa uskutočnili Školské majstrovstvá okresu "Minifutbal McDonald" cup žiakov. Naši chlapci vybojovali veľmi pekné 2. miesto. Sú to: Adam Bíly, Dominik Čermák, Dominik Moravanský, Hugo Manďák, Martin Rýzek, Ondrej Hebnár, všetci z 3. A, Adam Valo a Martin Rehák z 3. C. Najlepší strelec Adam Bíly.

Aktualizované: Pondelok, 12. máj 2014 16:13 Čítať viac...
 

Okresné kolo Goetheho pamätníka, 2014

E-mail Vytlačiť
14-goetheDňa 15. apríla sa v budove DAV uskutočnilo okresné kolo súťaže v interpretácii nemeckého jazyka - Goetheho pamätník. Naši žiaci sa zúčastnili súťaže v kategóriách próza, poézia a dramatizácia. Tak ako v minulom ročníku, aj teraz sa naši "nemčinári" umiestnili na popredných miestach.
Čítať viac...
 
Strana 2 z 3

Fotogaléria školy

Reklamný panel

Aktuálne odkazy

Zoznam stredných škôl
Vyber si strednú školu
Ako na strednú školu
Informácie o možnostiach štúdia