Dvojka.sk

  • Zväčšiť veľkosť fontu
  • Štandartná veľkosť fontu
  • Zmenšiť veľkosť fontu
Krúžky Turistický krúžok - Veselo po Záhorí Veselo po Záhorí - záver sezóny

Veselo po Záhorí - záver sezóny

E-mail Vytlačiť

V dňoch, 17.-18. júna, sme ukončili naše veselé putovanie po Záhorí pobytom na Podhorí. Chcela by som veľmi poďakovať rodičom, ktorí nám pomohli a prispeli do jedálnička čerešňami, koláčom, sladkosťami, pečivom, zemiakmi a inou zeleninou. Menovite pani Michlikovej, Huttovej, Gubkovej, rodičom Kovárovým, Saibelovým, a aj niektorým starým rodičom. Ďakujeme pani Lopúchovej a pracovníkom Senickej PEKÁRNE, pánovi Sakovi, zástupcovi firmy VITANA, za skvelé torty, polievku a iné pochutiny, tatkom Morávkovi a Návratovi, za kuchársku výpomoc. S takou veľkou pomocou sme ani nepočítali. Ešte raz Ďakujeme!

Po príchode na peknú chatu sme vyšlapali na blízke futbalové ihrisko. Traja statoční, David, Marek a Dalibor, odohrali náročný futbalový zápas proti dvanástim ,,Zeleným žirafám". Skončilo to 3:2 pre žirafy, ale veľký talent a odvahu naši starší chalani nezapreli. Vyslúžili si veľký potlesk a malé ,,hobla". Zahrali sme si aj obľúbenú bitku o loptu. Po ceste na chatu sme nazbierali drevo na táborák. Každý vyslovil alebo si len pomyslel svoje želanie, na ktoré myslel pri zapaľovaní ohňa. Keďže sa rozhorel na prvý škrt zápalkou, veríme, že naše priania sa splnia. Po špekáčkovej večeri sme sa vrhli na plnenie nafukovačiek a malú párty u chalanov. Zaspievali sme si uspávanku a išli spať.

   Ráno nás čakala náročná túra na Branč. Zvládli sme tri kopce, vysekávanie cesty, videli nádhernú prírodu a pekné domčeky v osadách. Vracali sme sa unavení, tak nám dobre padol obed, ktorý uvarili naši dvaja tatkovia. Pobyt sme ukončili ,,zlupnutím" dvoch chutných tôrt. Výlet sa veľmi vydaril a pochvala patrí všetkým úžasným deťom, a aj skvelej pani učiteľke Ivanke Kollárovej.  Ukázali ste, akí ste dobrí a vytrvalí, hlavne na spiatočnej ceste z Branča. smiley V septembri pokračujeme!

Foto tu.

 

Fotogaléria školy

Reklamný panel

Aktuálne odkazy

Zoznam stredných škôl
Vyber si strednú školu
Ako na strednú školu
Informácie o možnostiach štúdia