Dvojka.sk

  • Zväčšiť veľkosť fontu
  • Štandartná veľkosť fontu
  • Zmenšiť veľkosť fontu

Na výlet za zvieratkami

E-mail Vytlačiť

altNamiesto branného cvičenia si pre nás Hornozáhorské osvetové stredisko spolu s našou školou pripravilo výlet do PD Čáčov. Na družstve nás privítala teta, ktorá nám poukazovala krásne prasiatka.

Najmenšie malo 2 týždne. Po prvýkrát sme mali možnosť vidieť malé teliatka a ich mamičky kravičky. Prešli sme cez cestu za koníkmi, kde nás pri bráne uvítala koza namiesto psíka? Videli sme veľa koníkov, víťazov tohtoročných dostihov i ostatné. Pani Zuzanka, ktorá koníky trénuje nám prezradila veľa zaujímavostí zo života koníkov. Cestou späť sme sledovali pamiatky Čáčova, pretože sme si v triede zasúťažili, kto si čo zapamätal. Bol to veľmi pekný deň so zvieratkami.

 

Fotogaléria školy

Reklamný panel

Aktuálne odkazy

Zoznam stredných škôl
Vyber si strednú školu
Ako na strednú školu
Informácie o možnostiach štúdia

Viete, že môžete vybraný obsah našich stránok odoberať pomocou RSS kanálov? Takto možno odoberať napríklad našu úvodnú stránku, oznamy tried, články školskej jedálne... Na stránke sa nachádza v pravom dolnom rohu ikona s názvom RSS. Stačí na ňu kliknúť a nastaviť možnosť odoberania. U niektorých prehliadačov však treba najprv nainštalovať príslušné rozšírenie. Na inštaláciu rozšírenia pre odber RSS v Google Chrome treba postupovať nasledovne: voľba Nástroje> Rozšírenia > Viac rozšírení> Rozšírenia >od spoločnosti Google>Rozšírenie odber RSS.