Dvojka.sk

  • Zväčšiť veľkosť fontu
  • Štandartná veľkosť fontu
  • Zmenšiť veľkosť fontu
Fotogaléria Osobné fotogalérie Informácie k osob. fotogalériám

Osobné fotogalérie

E-mail Vytlačiť

Možnosť publikovať fotografie sme na našich stránkach rozšírili o osobné fotogalérie. Nájdete ich na adrese www.galeria.dvojka.sk, prípadne kliknite na niektorý z priamych odkazov na našich stránkach (pravý stĺpec alebo horné menu: Fotogaléria > Osobné fotogalérie).

Do fotogalérie môžu prispievať svojimi fotografiami všetci pracovníci školy, vrátane žiakov. Podmienkou je, aby sa fotografie týkali života na našej škole.

Záujemca o publikovanie fotografií musí buď e-mailom zaslaným na adresu Adresa je chránená pred spambotmi. Na jej zobrazenie treba zapnúť JavaScript. (treba uviesť svoje meno, priezvisko a triedu) alebo osobne (u uč. Poláka) požiadať o registráciu - pridelenie prihlasovacieho mena a hesla pre prístup do fotogalérie. Po obdržaní registračných údajov už môže svoje fotografie zasielať priamo do fotogalérie.

Stručný návod ku fotogalérii (jej možnosti, umiestňovanie fotografií do fotogalérie) sa nachádza tu (posledná aktualizácia: 6. marec 2010). Podrobnejšie pravidlá pre prevádzku fotogalérie budú uverejnené.

 

Fotogaléria školy

Reklamný panel

Aktuálne odkazy

Zoznam stredných škôl
Vyber si strednú školu
Ako na strednú školu
Informácie o možnostiach štúdia