Dvojka.sk

  • Zväčšiť veľkosť fontu
  • Štandartná veľkosť fontu
  • Zmenšiť veľkosť fontu

Slávnostné vyhodnotenie krajských kôl olympiád 2014

E-mail Vytlačiť
cho-trnava-5zm

V piatok 6. júna 2014 sa v Trnave slávnostne vyhodnocovali krajské kolá olympiád základných a stredných škôl. Z našej školy bola pozvaná Veronika Funková, ktorá sa v KK CHO umiestnila na 2. mieste.

Chemická olympiáda bola dňa 24. 4. 2014 na PdFTU Trnava, kde súťažilo v kategórii D 45 žiakov. RNDr. Eva Huttová, zástupkyňa OÚ- odboru školstva v Trnave, uskutočnila vyhodnotenie súťaží. Diplomy odovzdal predseda krajskej komisie CHO PaedDr. Ivan Hnát. Žiačku pripravila Mgr. Elena Hébortová.


 


 

Fotogaléria školy

Reklamný panel

Aktuálne odkazy

Zoznam stredných škôl
Vyber si strednú školu
Ako na strednú školu
Informácie o možnostiach štúdia

Viete, že môžete vybraný obsah našich stránok odoberať pomocou RSS kanálov? Takto možno odoberať napríklad našu úvodnú stránku, oznamy tried, články školskej jedálne... Na stránke sa nachádza v pravom dolnom rohu ikona s názvom RSS. Stačí na ňu kliknúť a nastaviť možnosť odoberania. U niektorých prehliadačov však treba najprv nainštalovať príslušné rozšírenie. Na inštaláciu rozšírenia pre odber RSS v Google Chrome treba postupovať nasledovne: voľba Nástroje> Rozšírenia > Viac rozšírení> Rozšírenia >od spoločnosti Google>Rozšírenie odber RSS.